Valentijn
Dinsdag 14 februari
De Valentijnsmenu is zowel 's middags als 's avonds (reeds volzet) te verkrijgen.
Voorgerecht
Rundscarpaccio met de klassieke garnituur
of
Scampi met curryroomsausje, groene appel, salad pea
***
Tussengerecht
Sorbet van framboos
***
Hoofdgerecht
Skreihaasje Noorse skrei "Love fish", Chablisroomsausje, grijze garnaal, tomaat, jonge spinazie en puree
of
Rosé gebakken filet pur van rund, wintergroentengarnituur, portsausje en kroketjes
***
Dessert
Valentijnscreatie met chocolade en rood fruit
Prijs : €55
Voor de Valentijnsmenu is het aan te raden telefonisch te reserveren : 0477/18.19.41.
U kunt de menu zowel 's middags als 's avonds nemen.
Uw reservatie is definitief na betaling van een voorschot van 25 euro per persoon.
BE 75 0689 0557 5051 met vermelding van "Valentijn + naam waarop gereserveerd werd"