Menu
Op onze menu pagina kan je al onze gerechten ontdekken. Onze dagelijks lunch en de à la carte gerechten staan hieronder beschreven.
Op zaterdag en zondag (15u – 17u) kunnen we u onze lekkere verse pannenkoeken aanbieden. Op zondag bakt Lieven ook verse Brusselse wafels.
Tot binnenkort !
Voorgerechten
Voorgerechten
Onze voorgerechten worden geserveerd met brood en boter.
Neem je een voorgerecht als hoofdgerecht, wordt er een supplement van €3 aangerekend.
Rundscarpaccio, Parmezaanschilfers, rucola, balsamico, pijnboompitten, olijfolie 18
Scampi diabolique (5 stuks) 17
Artisanale kaaskroketten, fris slaatje en citroen 17
Duo van kaas- en garnaalkroket, fris slaatje en citroen 19
Artisanale garnaalkroketten, fris slaatje en citroen (suppl. Chef’s menu +€4) 22
Gerookte zalm, rode ajuin, bieslook, granny smith (suppl. Chef’s menu + €4) 22
Hoofdgerechten
Gerechten worden geserveerd met een kropsla en tomaatjes, verse frietjes, kroketjes of puree.
Americain van de chef – à la minute door ons bereid 26
Varkenswangetjes met witloofsalade 27
Rundsteak Belgisch Wit-blauw + saus naar keuze 28
Filet pur van rundsvlees ( suppl. Chef’s menu + €10) + saus naar keuze 37
Paardenfilet pur (suppl. Chef’s menu +€10) + saus naar keuze met witloofsalade 37
Entrecote (suppl. Chef’s menu + €10) + saus naar keuze 37
Sausje naar keuze :
peperroomsaus, champignonroomsaus, bearnaise, kruidenboter, gebakken champignons
Gegratineerd vispannetje (zalm, kabeljauw, tongrolletje, scampi, grijze garnalen) 32
(suppl. Chef’s menu + €5)
Gebakken zalmfilet met tartaarsausje of bearnaise 28
Gebakken zeetong (400 à 500 gram bruto), citroen, tartaarsausje dagprijs
Scampi diabolique (9 stuks) 28
Pasta scampi diabolique 28
(Penne, scampi, pittig tomatenroomsausje, pijnboompitten, rucola, tomaat en parmezaanse kaas)
Artisanale garnaalkroketten (3 stuks) 28
Salade geitenkaas, bieslookdressing, spekjes, noten, honing, granny smith 26
Tomaat grijze garnaal, kropsla, gepelde tomaat, ei, mayonaise en cocktailsaus 32
(suppl. Chef’s menu +€5)
Desserten
Café glacé
Moelleux au chocolat met bolletje vanille-ijs
Crème brûlée
Coupe vanille
Dame blanche (warme chocoladesaus van Callebaut)
Mini-dame blanche (2 bollen)
Coupe bréselienne
Coupe advocaat
Coupe aardbeien
Kinderijsje (1 bolletje vanille-ijs met snoepjes)
Kinderijsje (2 bolletjes vanille-ijs met snoepjes)
Coupe kolonel (citroensorbet & vodka)
Coupe nouvelle (citroensorbet & limoncello)
Sabayon met bolletje vanille-ijs – vanaf 21u (per 2 personen)
Voor de kleintjes - tot 12 jaar
De kindergerechten worden geserveerd met appelmoes, ketchup of mayonaise, verse frietjes, kroketjes of puree.
Curryworsten 14
Kindersteak 18
Kinderspaghetti 16
Balletjes in tomatensaus 16
Menu
Menu €50
Dorp Acht – Bistro Denderbelle
Voorgerecht
Voorgerecht naar keuze uit de kaart
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht naar keuze uit de kaart
Dessert
Dessert naar keuze uit de kaart of Irish of Italian koffie
prijs €50
(* voor bepaalde gerechten wordt er een supplement gevraagd – zie menu)
Tea-Time
Zaterdag en zondag van 15u – 17u
Verse pannenkoeken (2 stuks)
met suiker & boter
met confituur & boter
met slagroom
met vanille-ijs en slagroom
pannenkoek met vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom
1 pannenkoek met suiker & boter
1 pannenkoek met confituur en boter
1 pannenkoek met slagroom
1 pannenkoek met vanille-ijs en slagroom
1 pannenkoek met vanille-ijs, warme chocoladesaus, slagroom
Kom jij onze verse Brusselse wafel proeven? Dat kan op zondag van 15u – 17u
Brusselse wafel met bloemsuiker
Brusselse wafel met bloemsuiker en slagroom
Brusselse wafel met vanille-ijs en slagroom
Brusselse wafel met vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom
Suppl. aardbeien
Desserten
Café glacé
Moelleux au chocolat met bolletje vanille-ijs
Crème brûlée
Coupe vanille
Dame blanche (warme chocoladesaus van Callebaut)
Mini-dame blanche (2 bollen)
Coupe bréselienne
Coupe advocaat
Coupe aardbeien
Kinderijsje (1 bolletje vanille-ijs met snoepjes)
Kinderijsje (2 bolletjes vanille-ijs met snoepjes)
Coupe kolonel (citroensorbet & vodka)
Coupe nouvelle (citroensorbet & limoncello)