Aperitiefhapje
Variatie warme hapjes
Bitterballen
Calamares a la romana
Voorgerechten
Rundscarpaccio met de klassieke garnituur - €16
Scampi look of diabolique (5 stuks) - €16
Artisanale kaaskroketten - €14
Duo van kaas- en garnaalkroket - €15
Artisanale garnaalkroketten - €17
Hoofdgerechten
Al onze gerechten worden geserveerd met een fris slaatje, verse frietjes, puree of kroketjes.
Vleesgerechten
A la minute bereide americain van de chef (rauw rundsvlees) - €23
Vlaamse stoverij met trappistenbier en Tierenteynmosterd - €23
Rundsteak Belgisch Witblauw (+/- 250 gram) - €24
Paardensteak 1e keuze (+/- 250 gram) - €25
Entrecôte (+/- 500 gram) - €33
Filet pur van rund (+/- 250 gram) - €33
Visgerechten
Tomaat grijze garnaal op klassieke wijze gepresenteerd - € dagprijs
Gebakken zeetong met tartaarsaus - € dagprijs
Gegratineerd vispannetje met zalm, kabeljauwhaasje, tongrolletje, scampi, grijze garnalen - €28
Gebakken zalmfilet met tartaarsaus of bearnaise - € 26
Scampi look of diabolique - €26
Pasta scampi diabolique - €26
Artisanale kroketten
Garnaalkroketten, fris slaatje en frietjes (3 stuks) - €24
Kaaskroketten, fris slaatje en frietjes (3 stuks) - €21
Kindergerechten (tot 12 jaar)
Kippenbrochette met appelmoes en frietjes - €15
Kindersteak met appelmoes en frietjes - €15
Kinderstoofvlees met appelmoes en frietjes - €15
Desserten
Dame blanche (warme chocoladesaus van Callebaut)
Crème brûlée
Pannenkoek mikado (1 pannenkoek, ijs, chocoladesaus)
Caffé glacé
Duo van sorbet-ijs (framboos & citroen)
Coupe kolonel (citroensorbet en wodka)
Coupe vanille
Coupe advocaat
Coupe bresilienne
Coupe van de chef (warme chocoladesaus en advocaat)
Sabayon (per 2 personen)
Kinderijsje in verzamelbeker
Pannenkoeken (2 stuks)
(te verkrijgen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 14.00u en 17.30u)
met suiker & boter
met confituur & boter
met slagroom
met ijs en slagroom
pannenkoek mikado (ijs, warme chocoladesaus)
kinderpannenkoek met bloemsuiker