De kaart

De kaart...


Aperitiefhapje
Variatie warme hapjes

Bitterballen 
Calamares a la romana 

Voorgerechten
Rundscarpaccio met de klassieke garnituur - €16
Scampi look of diabolique (5 stuks) - €16
Artisanale kaaskroketten - €14
Duo van kaas- en garnaalkroket - €15
Artisanale garnaalkroketten - €17


Hoofdgerechten
Al onze gerechten worden geserveerd met een fris slaatje, verse frietjes, puree of kroketjes.


Vleesgerechten
A la minute bereide americain van de chef (rauw rundsvlees) - €23
Vlaamse stoverij met trappistenbier en Tierenteynmosterd - €23
Rundsteak Belgisch Witblauw (+/- 250 gram) - €24
Paardensteak 1e keuze (+/- 250 gram) - €25
Entrecôte (+/- 500 gram) - €33
Filet pur van rund (+/- 250 gram) - €33


Visgerechten

Tomaat grijze garnaal op klassieke wijze gepresenteerd - € dagprijs
Gebakken zeetong met tartaarsaus - € dagprijs

Gegratineerd vispannetje met zalm, kabeljauwhaasje, tongrolletje, scampi, grijze garnalen - €28

Gebakken zalmfilet met tartaarsaus of bearnaise - € 26
Scampi look of diabolique - €26
Pasta scampi diabolique - €26


Artisanale kroketten

Garnaalkroketten, fris slaatje en frietjes (3 stuks) - €24
Kaaskroketten, fris slaatje en frietjes (3 stuks) - €21


Kindergerechten (tot 12 jaar)

Kippenbrochette met appelmoes en frietjes - €15
Kindersteak met appelmoes en frietjes - €15
Kinderstoofvlees met appelmoes en frietjes - €15
 

Desserten

Dame blanche (warme chocoladesaus van Callebaut) 
Crème brûlée
Pannenkoek mikado (1 pannenkoek, ijs, chocoladesaus) 
Caffé glacé 
Duo van sorbet-ijs (framboos & citroen) 
Coupe kolonel (citroensorbet en wodka) 
Coupe vanille
Coupe advocaat 

Coupe bresilienne 
Coupe van de chef (warme chocoladesaus en advocaat) 
Sabayon (per 2 personen) 

Kinderijsje in verzamelbeker 

 

 

Pannenkoeken (2 stuks)
(te verkrijgen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 14.00u en 17.30u)

met suiker & boter 

met confituur & boter

met slagroom

met ijs en slagroom 

pannenkoek mikado (ijs, warme chocoladesaus)
kinderpannenkoek met bloemsuiker