Onze kaart

Onze gerechten

Apero

Portie Olijven €6
Sardientjes   €7
Bordje kaas €8

Bordje Boulogne De Nil €8

Bordje zwarte en witte pens   €6.5
Kippenboutjes  €8
Rundvleesbitterballen "De Bourgondiër" €8

Calamares a la romana  €9
Bordje gemengd koud   €12
Bordje gemengd warm  €12


Voorgerecht

Kaaskroketjes  €12
Garnaalkroketjes €15
Duo van kroketjes €14
Scampi diabolique / look €15
Rundscarpaccio met de klassieke garnituur €15



Hoofdgerecht

Americain van de chef  €20
Paardenworsten op Dendermondse wijze €19
Rundssteak (+/- 250gr)*   €24
Entrecôte (+/- 400gr)*   €28
Paardenfilet pur (+/- 250gr)*  €28
*inclusief saus naar keuze :
peperroom / kruidenboter /
verse bearnaisesaus / champigonroom
       
 
Zalm met huisbereide tartaar €24
Zalm met verse bearnaisesaus  €24

Gebakken zeetong met huisbereide tartaar  €32

Scampi diabolique / look €24
Paling in ’t groen / Provençaal / gebakken €28

Tomaat grijze garnaal (150gr) €24
Salade scampi  €22

Artisanale kaaskroketten €18
Artisanale garnaalkroketten €21

*Alle gerechten worden geserveerd met een fris slaatje, verse frietjes, aardappelkroketjes of brood & mayonaise.

Suggestie zomer

GOUDMERK mosselen    (dagprijs)

keuze uit : natuur / witte wijn / Ricard / look / look en room / Provençaal

Kindergerecht

Curryworsten  €10
Kinderpaardenworst  €12
Chicken fingers €10
Kindersteak €13

*Bij elk kindergerecht is een kinderijsje inbegrepen. Alle gerechten worden geserveerd met een fris slaatje, verse frietjes, aardappelkroketjes en mayonaise.

Dessert
Crème brûlée  €6
Chocolademousse    €6
Panna cotta met rood fruit  €8
Dame blanche  €7.5
Coupe aardbei    €9
Coupe advocaat     €8

Sabayon met bolletje ijs (voor min.2p)   €16

Pannenkoeken op vrijdag, zaterdag en zondag
(15u en 17u)

met suiker €4.5
met confituur en boter €5
met ijs  €7
met chocoladesaus   €7
met ijs en chocoladesaus  €8
met aardbeien   €8
met aardbeien, ijs en slagroom  €9